På svenska In English
Bordet är dukat - Mat med tradition på Gotland

Bordet är dukat - Mat med tradition på Gotland

Gotländska mattraditioner och matkultur är temat i årets Gotländskt Arkiv 2019. Mat och allt som hör till är en stor del av människors liv, både nu och i tider som gått. Tio författare låter oss följa med på en matresa som spänner mellan stenålder till nutida förädling av äldre spannmål och råvaror. I boken finns också på recept från olika tider med smakfulla bilder tagna av fotograf Linnea Ronström.

Utgiven av Fornsalens Förlag.
Format 215x245

Antal i lager: 19

290:-


Vikingarna visar tänderna
För mer än tusen år sedan, under den tid vi kallar vikingatid, levde på ön Gotland en fjortonårig...
Antal i lager: 16
Upptäck Visby
NYHET!
Antal i lager: 10
179:-
Pinnsvein & Makk
NY BOK!
Antal i lager: 5
159:-
Heartists
Mått: 170x240 mm
 325:-  
Gotländskt Arkiv 2018. Spåren av det förflutna - centrala arkeologiska platser på Gotland
I Spåren av det förflutna – centrala arkeologiska platser på Gotland presenteras den senaste...
 290:-  
Gotländskt Arkiv 2012. Gotlands bildstenar. Järnålderns gåtfulla budbärare
Gotlands bildstenar har länge fascinerat människor, vare sig det berott på ett intresse för livet...
 99:-  
Upptäck Gotland
Upptäck Gotland
 285:-
Gotländskt Arkiv 2015. Visby världsarvsstad
Att vara ett världsarv
 150:-  
The Viking's Grim Grin
Over a thousand years ago, in the period we call the Viking Age, a fourteen year old boy lived on...
 50:-  
Gotlands Museum – Strandgatan 14 – 621 56 Visby – Tel 0498-29 27 25 – webshop@gotlandsmuseum.se